AUGUSZTUSI ÚJDONSÁGOK

Milly Johnson: Délutáni tea a Napraforgó Kávéházban
A Napraforgó Kávéházban a délutáni tea legfontosabb hozzávalója egy jó adag barátság és csipetnyi szeretet.
Connie élete fenekestül felfordul, amikor megtudja, hogy férje, Jimmy Diamond, akivel huszonnégy éve él őszintének hitt házasságban, azt tervezi, elhagyja őt a szemtelenül fiatal és szőke titkárnőjéért.
Maradék önbecsülésének megmentésére bosszút forral. Célja eléréséhez szüksége van férjével közösen alapított takarítócégük, a Diamond Shine alkalmazottainak segítségére, akikről Napraforgó kávéházbeli találkozóik során kiderül, hogy egytől egyig csupa szív lányok és asszonyok, és a takarítás mellett szoros barátság is összeköti őket.
Vajon képesek lesznek a Napraforgó Kávéház hölgyvendégei arra, hogy minden foltot eltüntető tisztítószereikkel megszabadítsák Connie-t a sérelmeitől és a fájdalmától?

A nyolcéves kislány, Daisy Mason eltűnik egy egyszerű családi vacsoráról. A csendes kertvárosban senki nem látott semmit - legalábbis ezt mondja mindenki.
Adam Fawley detektív ugyanakkor tudja, hogy tíz ilyen esetből kilencben csak olyan ember lehet a tettes, akit az áldozat ismert. Vagyis valaki hazudik.
Az óra ketyeg, könnyen kifuthatnak az időből...
Az Egy közeli ismerős egy új detektívsorozat első darabja, mely lázban tartja a brit krimiolvasókat és megjelenése óta előkelő helyen szerepel Anglia minden sikerlistáján.
 
Az év egyik legerotikusabb könyve, amiben a forró jelenetek mögött mély lélektani összefüggések bontakoznak ki a múltbéli drámák felszínre kerülésével.
Hagyd, hogy elraboljon!


 
nna magányosan él, a rend és a megszokás jelent számára vigaszt. Egyetlen barátnője a szomszédban lakó magányos, idős hölgy. Nem szívesen engedi közel magához az embereket, hiszen jól tudja, milyen sokat árthatnak.
Egy átlagos napon azonban Anna tanúja lesz egy súlyos közúti balesetnek, és ez mindent kizökkent a megszokott kerékvágásból. A vétkes sofőrben felismeri Carlát - azt a nőt, aki miatt tönkrement az élete. Úgy érzi, itt az alkalom, hogy kiegyenlítse a számlát, de a bosszút nagyon körültekintően kell végrehajtania...
Ráadásul a baleset sérültje, Liam talán több is lehet Anna számára, mint szánni való áldozat.
Ahogy Anna egyre inkább Carla megszállottjává válik, a múlt egyre sötétebb titkai kerülnek napvilágra. De vajon Carla tényleg olyan veszélyes, vagy Anna jobban tenné, ha mássvalaki miatt aggódna?
Forrás: Libri
Kategória: 
Könyvtári ajánló - Bródy: 
Hírek: